Shownews

SEX ON THE BEACH ZOMERTOER 2017

Nog even en dan kun je weer genieten van de zon en outdoor festivals met foodtrucks en heerlijke cocktails. Een verfrissende duik in het water en sexy bodies on the Beach….
In juli en augustus is het tijd voor de T-Spoon Sex On The Beach Summer Tour!  Waar kom je ons allemaal tegen? Hier tref je een voorlopig overzicht.

13 mei – 90’s No Limits – Bergen op Zoom

27 mei – Relive the 90’s – Den Helder

04 juni – Back to the 90’s – Venhuizen   

17 juni – 90’s Forever Outdoor – Beek

17 juni  – Just Dance Outdoor – Etten Leur

01 juli – Back 2 The 90’s Festival – Tilburg   

15 juli – Absolute 90’s – Deventer

15 juli – Nijmeegse Vierdaagse – Nijmegen 

16 juli – Zwarte Cross – Lichtenvoorde

22 juli – Vols Tropical – Vaals 

29 juli – Cafe De Oude Munt – Middenbeemster   

30 juli – Guilty Pleasure Festival – Amsterdam

12 augustus – Return 2 the 90’s – Amsterdam

24 augustus – Boeskool is Los – Oldenzaal

25 augustus – Parkfeesten – Helden

25 augustus – 90’s Dance – Utrecht 

26 augustus – We Love the 90’s – Nijmegen

See You There!!!

CLASSIC CAFE STUDIO A12

Vrijdag 31 maart staan we in het Classic Café in Bunnik. Iedere laatste vrijdag van de maand staat Studio A12 (Bunnik/Utrecht) in het teken van dansen, borrelen en gezelligheid. Drie verschillende muziekstijlen in drie verschillende area’s. House van nu en house classics & 80’s/90’s/00’s. Vrolijke, dansbare en gezellige muziek in een toplocatie! Celebrate good times!

RETURN 2 THE 90S

Na een geweldige editie in 2016 komen we weer terug in Amsterdam! We gaan een mooi 90’s feestje bouwen in het Amsterdam Arenapark met een prachtige line up. We gaan meer aandacht besteden aan het podium en nog meer aan de beleving. Natuurlijk kun je van ons weer een goede mix verwachten van Eurodance en Happy Hardcore. We zien je in de zomer van 2017….we gaan weer knallen, hakken en zagen!

BACK 2 THE 90S

Op zaterdag 1 juli vindt ons lustrum plaats en gaan we weer knallen in de prachtige omgeving van ’t Leijpark te Tilburg met een heerlijke internationale line up. Gaat weer een knalfuifje worden! Met o.a T-Spoon, East 17, Robin S, Whigfield en vele andere.

90S NO LIMITS

90s No Limits vindt plaats in een te gekke festivaltent op zaterdag 13 mei 2017. Op evenemententerrein de Boulevard in Bergen op Zoom gaan om 19.00u de deuren open. Het evenement duurt tot 01.00u.

DAS APRES SKI FEST

Houd zaterdag 1 april alvast vrij in jouw agenda. Het Ubergezellige Das Apres Ski Fest! zal jullie dan namelijk weer bedelven onder een feestlawine van plezier en muzikaal vertier. Evenementenhal de Stok wordt wederom omgetoverd tot een ultiem gezellig Apres ski feestpaleis. Of je nu wilt weg zwijmelen op de foute jaren 90’s hits, uit volle borst meezingen in een polonaise of helemaal uit je dak wilt gaan tijdens de afsluitende happy hardcore act? Het kan allemaal tijdens Das Apres Ski Fest! Leef je uit, zet alle schaamte aan de kant en feest ouderwets gezellig met ons mee!

T-SPOON DJ SQUAD NIEUWE SINGLE!

Het après-ski seizoen is begonnen, en we knalle gewoon door!
De feest deejays van T-Spoon DJ Squad droppen Rebel With A Cause, een ware must have voor
iedere feest dj en apres ski kroeg. Pure r
ammer waarop iedereen los kan gaan en springen!

Nu gratis te downloaden.

NIEUWE SINGLE! T-SPOON SEX IN THE SNOW

Het après-ski seizoen kan beginnen!
Na de ultieme zomerhit ‘Sex on the Beach’ is het nu tijd voor de winterhit bij uitstek ‘Sex in the Snow’. De producer achter Sex on the Beach, Remy de Groot komt nu ook met Sex in the Snow… Hij is zojuist op RADIO 538 in premiere gegaan bij Coen en Sander in aanloop naar hun après ski festijn Das Coen und Sander Fest 2017

Wil je alvast in de sfeer komen, download dan hier de après-ski hit van 2017 UMSONST (ehh da’s dus GRATIS)!

SATURDAY 90'S FEVER

De allereerste editie van SATURDAY 90’s FEVER komt eraan. De ultieme 90’s party heeft een super line-up. Niet te groot dus intiem en sfeervol en op een ideale locatie midden in het centrum. Deze wil je niet missen!

90'S NOW FT. T-SPOON

Jarenlang domineerde T-Spoon de hitlijsten, met hits als No Time 2 Waste, Mercedes Benz, Part of My Life, Smiling, See The Light en natuurlijk de wereldhit ‘Sex On The Beach’. Daarnaast staan de dj’s van 90’s NOW op het podium. 90’s NOW is al meer dan 10 jaar de ultieme dubbeldikke hitshow over de jaren ’90 en op 18 februari zetten ze Q-Factory op z’n kop!

DAS COEN UND SANDER FEST

Unglaublich! Das Coen und Sander Fest 2017 is he-le-maal ausverkauft. Heb je nog kein ticket, dan heb je nog één laatste möglichkeit om er eentje te scoren. Want in de week voor Das Fest (6 tot en met 10 februari) kan je namelijk tickets winnen auf Radio 538. Zorg dus dat je (ook dan) naar die radio luistert!

FABULOUS 90'S

Zaterdag 18 maart is het weer zover, de Fabulous 90’s in Gemert. Met feest artiesten zoals; T-Spoon, Paul Elstak, Captain Jack, Critcal Mass, Party Animals en het Fabulous 90s Dj Team. Wees er snel bij want de tickets gaan snel, we zien jullie in de Time Out in Gemert.